Nyhetsarkiv 2016-2017 - Nyhetsarkiv 2015 - 2016

Paraden

Några höjdpunkter under Convention

GR-protokoll

Protokollet från GR-1 i samband med Convention i Chicago.

Guvernörsrådet 2017 - 2018

Välkommen till ett nytt spännande Lionsår

med nya möjligheter och även utmaningar för klubbarna gemensamt med det nya guvernörsrådet och GRO. Gå gärna in och läs årets verksamhetsplan. Första guvernörsrådsmötet i Sverige är GR 2 i Gävle 26-27 augusti. Kallelse/ Inbjudan med dagordning kommer att läggas ut senast 14 dagar innan men du kan redan nu anmäla dig. Fortsatt trevlig sommar.
Mats Granath
guvernörsrådets ordförande

Ny ordförande för Lions Sverige

Lions uppdrag, att göra skillnad för människor och hjälpa till när samhällets resurser inte räcker till, är det som Mats Granath ifrån Nacka utanför Stockholm, vill lyfta fram som det starkaste med Lions. Mats Granath är ny ordförande för Lions i Sverige från den 1 juli 2017. Läs mer här.

Kommande insamlingar

Detta verksamhetsår är året uppdelat i 3 insamlingsperioder för 3 nationella insamlingar. Kolla i kalendariet.

PR-material till "De glömda barnen"

Här finns PR material som kompletterar det som redan sänts ut till klubbarna i form av roll-up etc.

PR-paket för jubileumsinsamlingen

Här kommer ett PR-paket om Lions jubileumsinsamling för Lions 100 år.

Lions hjälper översvämningsdrabbade i Sri Lanka

Bildkälla: Sveriges radio

Sveriges Lions skänker 300 000 ur sin katastroffond för att hjälpa människor som drabbats av de värsta översvämningarna på 50 år i Sri Lanka.

Sveriges Lions fick fana av HM Konungen

Lions fick en fana av HM Konungen på Sveriges nationaldag som firades på Skansen.

Videoklippet finns att se på SvTPlay.se ( cirka 1:03). >>

Lions riksmöte i 100-årets tecken