2016-05-13

Lions ger pris till parasportare

Maja Reichard

Stefan Jansson

Lions i Sverige delar ut 2016 års Bragdlejon till två parasportare: Simmaren Maja Reichard från Nacka och rullstolsrugbyspelaren Stefan Jansson från Stockholm.

Det är Parasportförbundet och Lions som beslutat utse dessa till mottagare av Sveriges Lions Bragdlejon. Ett pris som delas ut vid Lions årsmöte varje år till lovande idrottare inom handikappidrotten.

Vidare delar Lions ut Livskvalitépriser till Felicia Grimmenhag från Bålsta, Sonia Elvstål från Östersund – känd från TV-programmet ”Mot alla odds”, samt Adam Alexander från Sundsvall.

Stefan Gahne, Oxie, som tävlar i goalball, Niklas Andersson från Mölndal som simmar och Kristin Björfeldt från Mjölby som tävlar i längdskidor och friidrott, får uppmuntringspriser.

Pressmeddelandet >>