Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/19/226619/lions.se/public_html/templates/joomla_december18_1/functions.php on line 201

Sveriges Lions behöver DIN hjälp

En katastrof kommer alltid utan förvarning. Mitt på dagen eller i den mörka natten.

För bara någon vecka sedan såg vi att Moria-lägret på ön Lesbos brunnit och tiotusentals flyktingar blivit hemlösa. Häromdagen meddelade MSB att 250 katastroftält med tillbehör är på väg från Sverige.

Finish03

Lions Sverige och vår aktivitet Bring Quality to Life äger tälten som MSB fraktar till Lesbos. MSB förvaltar dem och donerar dem med tillstånd från Lions Sverige. Våra lager hos MSB är nu tömda och nya tält behöver köpas in.

Våra medlemmar gör allt de kan för att samla in pengar, men vi behöver DIN hjälp nu! Var med och bidra genom att sätta in ditt bidrag på PG 901948-0 eller Swish 9019480 och märk din gåva med ”Lions katastroftält”.

Vi har ingen aning om när och var nästa stora katastrof kommer, det vi vet är att den kommer. Hjälp Lions komplettera vårt beredskapslager av katastroftält.

Tack för din gåva!

Anna Maria Bernstein

Ordförande Lions Sverige

Mursal Isa ny Lions-ordförande

Källa: DT.se

Lions Club Borlänge startar det nya verksamhetsåret med att anpassa verksamheten enligt gällande regler för Corona.

Bland annat utgår mat och föredragshållare på våra månadsmöten. Lokalen anpassas efter antal närvarande. Läs mer.

 

 
 
 

Sveriges Lions App

 Håll dig uppdaterad om våra aktiviteter med Sveriges Lions app! Finns att ladda ner på både AppStore och Google Play. Klicka på operativsystemet som passar just din smartphone.

googleplay

appstore

Eller sök på ”Sveriges Lions”.

Lions Club Höganäs är årets stadsstjärna


Tapani Granroth och Bosse Drackner från Lions med blombukett och diplom. De övriga fr v: Åsa Lundqvist Peyron, näringslivschef, Minna Thörnqvist och Per Ola Hallkvist satt alla i juryn för årets stadsstjärna.Bild: Jan Kivisaar

Källa: HD.se

Lions Clubs lokala förening i Höganäs har fått titeln som kommunens ”Stadsstjärna” av Handelsplats Höganäs. Utmärkelsen går till en medlem i föreningen Handelsplats Höganäs, som är en samverkansorganisation mellan kommunen, fastighetsägare och näringslivet på kommunens handelsplatser.

lions hoganas stadsstjarna

Lions Club och Vårgårda kommun ordnar digitalt luciafirande

Källa: Alingsås Tidning

I ett pressmeddelande skriver Vårgårda kommun att det blir kören Rotad som står för årets sånginsats. Det var kören Deus, som blev den första luciatruppen som rekryterades efter det att Lions Club Vårgårda och Vårgårda kommun tog över ansvaret för Vårgårdas officiella luciafirande. Truppen leddes då av Freddie och Erika Svennberg. Läs mer.

 
 
 

Handla och stöd Lions

Godhandling

godhandling

Gåvor, presenter och välgörenhet - gallerian där dina köp hjälper människor.

Tänk att kunna stödja olika välgörenhetsorganisationer på nätköp man ändå tänkt att göra. Detta utan att det kostar något extra för dig. Det är detta vi kallar ”En god handling”. Det finns hundratals välkända nätbutiker att välja mellan. Nu kan du hjälpa Lions genom att stödja Svergies Lions Hjälpfond via Godhandling. Läs mer här.