Klubbarnas insamlingsaktiviteter för "De glömda barnen"

LC Lyrestad/Hasslerör

"Vår klubb har i samarbete med Ica Kvantum Mariestad haft en plexilåda vid en pelare utanför kassorna där vi uppmanat kunderna att lägga ett bidrag till insamlingen,
gärna gamla sedlar (som jag efter insamlingsperioden skickar till Riksbanken. Lådan har stått 1/11-31/12 2016.
När jag tömde den hade kunderna skänkt 5.800 kronor (därav 2.800 i gamla sedlar och resten i nya + mynt.
Ett mycket bra resultat tycker jag. Jag kommer att ställa ut den igen vid nästa insamlingtillfälle i höst och då har ju 100 och 500 kronors sedeln + 1 kr och 5 kr upphört att gälla och då bör det ju bli ett ännu bättre resultat."

Har din klubb haft en aktivitet för att samla in till De glömda barnen? Berätta för oss så publicerar vi artikeln på hemsidan!

Lions Clubs International MD101 Sverige