iZettle

Vi i Lions har en möjlighet att kunna ta betalt vid våra aktiviteter med betal- och/eller kreditkort!

Vi har slutit ett avtal med iZettle som nu har löpt under 2,5 år utan problem eller störningar, däremot har bolaget växt så pass att man vill se över alla ingångna avtal med företag och organisationer. Det finns givetvis andra idéer på att lösa betalningar men erfarenheterna har varit bra och jag kan gå i god för denna hantering. Om du hittar en annan lösning så är det ju jättebra – jag tror dock att vi alla är överens om att vi måste hitta alternativa lösningar till att få in pengar till våra aktiviteter.
Den uppdaterade överenskommelsen innebär:

• Klubben betalar ingen fast månadsavgift
  • Normalt kostar iZettles tjänst 3,75% av beloppet som kunden betalar. Lions betalar 1,5 %,dvs om du säljer för 100 kronor så behåller du 98,50 kronor genom att kunna acceptera ett betal- kreditkort i stället för att man inte har kontanter.
  • Alla transaktioner kontrolleras via respektive bank. Det innebär att klubben är säker på att betal-/kreditkortet inte är stulet och att det finns pengar på kontot. Klubben kan inte förlora något således.

Så här gör du:

• Gå in på https://www.izettle.com/se och gå in på Skaffa Konto. Lägg in adress- och kontakt uppgifter samt registrera klubben. Du kan redan då börja göra transaktioner med din telefon när en APP är nerladdad.
  • Du får en PIN-kodläsare (Lite) gratis med ditt abonnemang. Den kommer om några dagar. Då blir det enklare. Då blir det som att betala en räkning via datorn med en fyrställig PIN-kod.
  • Om du vill, kan du beställa en PIN-kodläsare PRO (Bluetooth med display) för ett rabatterat pris, 50%, om 495 kronor inkl. moms.
  • Ett tillägg till det tidigare avtalet är att vi nu har ett telefonnummer 08-44 68 05 47. Detta går till en kundtjänst som känner till Lionsavtalet och kan hjälpa till. Om du har problem med registrering eller annat, RING!

Om du behöver kvittoskrivare, mm så kan iZettle hjälpa till.
Ring 08-44 68 05 47.

Är det här bra? Egen erfarenhet visar att vi säljer, och kan emot bidrag, betydligt bättre genom att kunna erbjuda alternativ med kort. Vad gör du när Bankomaten är stängd?
Har du frågor så kan du mejla Ralf Melin ( LC Saltsjöbaden) eller ringa på 070-328 72 04.

Lions avtal med iZettle. >>

Lions Clubs International MD101 Sverige