Äga ett Lions jubileumsmynt i begränsad upplaga som minne

För att fira 100 år med humanitära hjälpinsatser samarbetar Lions Clubs International med United States Mint för att tillverka ett vackert silverdollarmynt i begränsad upplaga.

Myntet visar Lions grundare Melvin Jones och Lions logotyp på framsidan och en lejonfamilj framför en jordglob på baksidan.

Detta minnesmynt är tillverkat som en symbol för Lions rika historia under vårt första sekel med hjälpinsatser. Alla mynt ligger i ett eget etui och ett äkthetsintyg medföljer.

Räkna med en leveranstid på minst 4 veckor.

Ett vackert graverat mynt — många ädla syften

Endast under en begränsad tid kan man beställa detta historiska minne över Lions jubileumsfirande och därmed stödja Lions Clubs International Foundations (LCIF:s) livsviktiga arbete. För varje mynt som säljs kommer USD 10 att gå till LCIF. Detta representerar en möjlighet att få in USD 4 miljoner för att förbättra livet för behövande genom LCIF:s initiativ runt om i världen.

Dessa samlarmynt kan vara fina presenter till familj och vänner och ett utmärkt sätt att visa klubbens medlemmar uppskattning för fina hjälpinsatser.

Tillgången är begränsad

Lions jubileumsmynt kommer att säljas enligt först till kvarn-principen. När de tar slut kommer inga fler mynt att präglas.

Minnesmynten kommer bara att säljas under kalenderåret 2017.