Klubbaktivitet för 100års jubileum

LC Smålandsstenar

2017-04-19

" Vi kommer till att informera allmänheten om Lions verksamhet utanför Torghuset i Smålandsstenar (Centrum). I samband med detta finns det möjlighet att gå en tippspromenad, fika eller grilla korv. "

Lions Club Vilhelmina Volgsjö gör väggkalender

Omslag på kalendern.

En av bilderna i kalendern.

Lions Club Vilhelmina Volgsjö gjorde en väggkalender med en personlig bild för varje månad.

Bakluckeloppisar på Stortorget i Östersund

I samband med Bakluckeloppis nr 2 medverkade klubben också i “Håll Sverige Rent” i centrala Östersund.
Lions värnar om vår miljö och hade även med sparbössor för insamling till 100 års jubileet under dessa två aktiviteter.

Lions Club Eslöv höll en försäljning av tavlor av lokal konstnär Ulf Trossing

Pengarna som kom in vid försäljningen kommer i enlighet med Ulf Trossings önskan att gå till forskning om barncanser.

Lions Club Kramfors

Lions Club Kramfors arrangerade båttävling.

Lions Club Gävle

Bengtåke Johansson blev intervjuad av P4 in samband med insamlingen den 21 maj 2016.

Lions Club Vinslöv

Kyrkokonsert i Vinslövs kyrka med Monia Sjöström med musiker.