Klubbaktivitet för 100års jubileum

2017-05-03

LC Borensberg

LC Borensberg har den 8 maj insamling till "Lionsjubileum 100 år" i samband med "Borensbergsdagen". Insamlingen sker genom bössa alt via Swish. Vi har två aktiviteter.

1. Första Metaredagen, metartävling för hela familjen vid Göta kanal i Borensberg, kl 10-12. Fint prisbord!

2. Utan Vatten inget Liv, information om hotet av vår vattenförsörjning i Sverige och i hela världen. En aktivitet kl 12-14 där Information utdelas i Lions kassar. Rolf Hallberg deltar med föreläsning och frågestund i samband med att en ungdomsorkester musicerat en halvtimme.

LC Uddevalla

Klubben kommer ha en loppis, en auktion och visa upp ett så kallat katastroftält som Lions sänder ut där olika kriser sker.
Pengarna går till Lions Sveriges Jubeliumsinsamling - Till förmån för barn och unga i Sverige.
Handla med hjärtat och hjälp Lions hjälpa!

LC Smålandsstenar

" Vi kommer till att informera allmänheten om Lions verksamhet utanför Torghuset i Smålandsstenar (Centrum). I samband med detta finns det möjlighet att gå en tippspromenad, fika eller grilla korv. "

Lions Club Vilhelmina Volgsjö gör väggkalender

Omslag på kalendern.

En av bilderna i kalendern.

Lions Club Vilhelmina Volgsjö gjorde en väggkalender med en personlig bild för varje månad.

Bakluckeloppisar på Stortorget i Östersund

I samband med Bakluckeloppis nr 2 medverkade klubben också i “Håll Sverige Rent” i centrala Östersund.
Lions värnar om vår miljö och hade även med sparbössor för insamling till 100 års jubileet under dessa två aktiviteter.

Lions Club Eslöv höll en försäljning av tavlor av lokal konstnär Ulf Trossing

Pengarna som kom in vid försäljningen kommer i enlighet med Ulf Trossings önskan att gå till forskning om barncanser.

Lions Club Kramfors

Lions Club Kramfors arrangerade båttävling.

Lions Club Gävle

Bengtåke Johansson blev intervjuad av P4 in samband med insamlingen den 21 maj 2016.

Lions Club Vinslöv

Kyrkokonsert i Vinslövs kyrka med Monia Sjöström med musiker.