Lions tält

Till klubbar som vill köpa tält

MSB och LC Kristinehamn har nu kommit överens om hanteringen av Lions katastroftältslager i Kristinehamn. Klubbens medlemmar hjälper MSB med packning av tälten och är nu bl.a. olycksfallsförsäkrade. Det finns numera endast vintertält i lagret för inköp av klubbarna.

Då klubb önskar inköpa tält gäller följande:

Vid köp av tält ringer ni LC Kristinehamn, Björn Åström på tel: 0550-277 28 alt. 073-041 26 83.
Björn utfärdar ett dokument för fakturering av tältinköpet. Någon tullavgift förekommer inte och inte heller någon fråga om lån av tält.
När det gäller frakt av tält till Lionsklubben, får ni komma överens med LC Kristinehamn.
Bäst är om ni åker och hämtar tältet i Kristinehamn, tält och stänger får plats i en kombi.
Tältet kostar 5000:- , exkl. frakt från Kristinehamn. LC Kristinehamn debiterar en hanteringskostnad på 200 SEK. Lions kontor utfärdar en faktura.