Medlemsnyheters arkiv

Raskt marscherat!

Lars Ekbäck erhöll sin MJF för sitt engagemang i Lions. Blev medlem 2014, sekreterare och 1:e v president 2015, president 2016. För närvarande zonordförande och 2:e v DG i 101 P.
Utmärkelsen överlämnades av Lions Gunnar Wikström vid november månadsmöte.
Att kunna hjälpa andra genom arbete i Lions tycker Lars är viktigast. Som blivande DG kommer Lars att verka för att öka medlemsantalet.

Lions Arboga delar ut MJF

Källa: Lions Arboga på Facebook

LC Arbogas medlem till Margareta Fried har tilldelats MJF-utmärkelsen.

Extra GR-möte

GR-möte 3 EXTRA. Protokollet finns på den interna sidan. >>

Lägesrapport - De Glömda Barnenkampanjen

Nu är Lions kampanj för insamling till de syriska flyktingarna i Turkiet igång över hela Sverige. Den pågår 8/10 - 31/12. Dessutom kommer Lionklubbarna att medverka i samband med Aladdinföreställningar 26/12 – 22/4. Läs hela rapporten här.

Lions internationella president besökte Sverige

I helgen 27-29 oktober besökte Lions Internationella President Naresh Aggarwal med hustru Navita, Guvernörsrådets möte i Kista, Stockholm.

Läs mer här.

Lions Karlstad Almen får information om diabetes

På oktobers månadsmöte hade LC Almen besök av Leif Bryntesson, chef för Endoktrin-Diabetesmottagningen på Centralsjukhuset i Karlstad. Han gav klubben nyttig och intressant information om vad det innebär att leva med diabetes typ 1 och 2. På bilden avtackas han av LP Majvor Andersson.

50års-medlemskap i Vännäs

Per-Olov Tjäder erhöll på vårt senaste månadsmöte utmärkelse för 50-årigt medlemskap. President Christer Eriksson överräckte märket till en glad mottagare.
P-O, som han kallas, har innehaft olika poster i klubben, även som zonordförande i 101P. Deltar aktivt i klubbens arbete t ex säljer lotter, julgranar och andra aktiviteter för att samla in pengar.

Melvin Jones till medlem i Vilhelmina

Lars Ekbäck Vilhelmina Lions (vänster i bild) blev medlem 2014. Nu är han 2:e vice DG för Polar 101. Han har också fått motta MJF för sitt engagemang här utdelat av Mr Lion, Gunnar Wikström.