Affischer, bössbanderoller, annonser, pressmeddelanden.....

Viktigt att läsa om Lions Clubs Internationals varumärkespolicy.

PR-tips: Storytelling

En kort videokurs från MyNewsDesk om hur man använder Storytelling i marknadsföringssyfte. >>

"Water Means Life" kampanj

In den här avdelningen finns det affischer, bössbanderoller (som man kan lägga till klubbens namn och skriver ut själv), annonser till lokala tidningar, pressmeddelanden och mycket mer. Klicka på menyn för att se vad som finns att välja på.

Observera att när det gäller affischer så finns det inga färdigtryckta affischer att beställa från kontoret. Affischerna finns istället i färdigt PDF-format med högupplösning (tryckbart format med hög bildkvalitet). Ni kontaktar någon av de tryckerier som Lions har ett avtal med eller ert lokala tryckeri om ni redan har ett samarbete och beställer de affischer och det antal som ni behöver. Mer information finns här.

Vidare finns det video där man kan visa vad Lions handlar om, det finns också en YouTube sida med video som LCI har gjort. Det finns också en särskild avdelning för video om LCIF.

En ny rubrik under PR är "sociala medier". Här får ni tips om hur man kan använda de vanligaste som Facebook, Twitter och YouTube.

LCI har en policy angående logotypen. Lär mer om detta här. Klicka gärna genom alla länkar till alla PR-material för att se vad som finns.

Undrar ni över något eller har önskemål om annat material än det som finns här, kontakta gärna kontoret.

Här kan du läsa allt om den grafiska profilen som gäller för Lions Clubs International  över hela världen.

Lions Clubs International MD101 Sverige