Reseledare till Lions Convention 2018

Vill du leda Sveriges delegatresa till Lions Convention i Las Vegas 2018, 29 juni - 3 juli 2018.

Mellan den 29 juni och den 3 juli 2018 kommer Lions Clubs Internationals Convention (internationella årsmöte) att äga rum i Las Vegas, Nevada, USA.

Sveriges Lions söker nu en reseledare för de delegater från Sverige som ska åka till Las Vegas. Som reseledare vill vi att du:

·        Talar engelska och svenska obehindrat.
·        Har god erfarenhet av resor och med flyg.
·        Gillar människor och kontakter med resenärer samt har god erfarenhet av att vara reseledare
·        Kunna lösa problem som uppstår på plats, och har tex. erfarenhet av krissituationer
·        Vara en god informatör och kunna planera och tillägna sig kunskaper om programmet vid Convention samt om staden Las Vegas, för att förmedla till    delegatresenärerna.

Ytterligare upplysningar lämnas av guvernörsrådets ordförande Mats Granath. Tel eller mail.
Din intresseanmälan sänder du senast den 31 december till: kansli@lions.se