Reseledare till Lions Convention 2019

Vill du leda Sveriges delegatresa till Lions Convention i Milano, Italien 5-9 juli 2019?

Mellan den 5 - 9 juli kommer Lions Clubs Internationals Convention (internationella årsmöte) att äga rum i Milano, Italien.

Sveriges Lions söker nu en reseledare för de delegater från Sverige som ska åka till Milano. Som reseledare vill vi att du:

·        Talar engelska och svenska obehindrat. En fördel om vedebörande kan italienska.
·        Har god erfarenhet av resor och med flyg.
·        Gillar människor och kontakter med resenärer samt har god erfarenhet av att vara reseledare
·        Kunna lösa problem som uppstår på plats, och har tex. erfarenhet av krissituationer
·        Vara en god informatör och kunna planera och tillägna sig kunskaper om programmet vid Convention samt om staden Milano för att förmedla till delegatresenärerna.

Din intresseanmälan sänder du senast den 28 januari 2019 till: kansli@lions.se