Uppd 2017-04-25

Lions bjöd på traditionell vårmiddag

Källa: NA.se

Laxå Lions Club har traditionellt sedan 30 år tillbaka bjudit på vårmiddag för äldre i kommunen. I söndags var det vemodigt då middagen hölls för sista gången. >>

Lions Club Norra Tjust som arrangerar tjustfejden

Källa: VT.se

I år var det 37:e upplagan av loppet som arrangerades och för andra året finns det fler än en sträckning att välja på, 12, 6 och 3 kilometer. >>

Tunaloppets återkomst blev en framgång på Lions familjedag

Källa: Skånska dagbladet

Clownen Jumping Joe och Lars Lundberg, förklädd till Sjöbos superhjälte, stod för uppvärmningen före loppet.
Superhjälten hann knappt springa undan när han startade motionsloppet. Många rivstartade för att komma först i mål, även om alla var vinnare årets Tunalopp. De minsta barnen promenerade rundan med föräldrar. >>

Luleå Lions Club skänker 50 000 kronor till Hjältarnas Hus

Källa: Västerbottens-Kuriren

Hjälporganisationen Luleå Lions Club har skänkt 50 000 kronor till Hjältarnas Hus i Umeå. Pengarna ska gå till svårt sjuka barn och familjer så att de kan bo tillsammans på det nya patienthotellet under tuffa behandlingar.

Sveriges Lions i Turkiet

Källa: Anna Norberg på Facebook

Idag invigde Dröse Norberg och Sveriges Lions 2st modulhus med luftkonditionering som ska användas till skolor för barnen från Syrien . Det delades ut matpaket och leksakerna bl.a. Se videon här.

Fler bilder. >>

Lions tivoli på plats i Ljungby

Källa: Smalanningen.se

Ett säkert vårtecken i Ljungby är när tivolin rullar in i centrum. Då vet man att Lions festligheter är på gång. >>

Lilla antikrundan och auktion nyheter på årets Pålsbomarken

Källa: NA.se

Först ut av säsongens marknader i Sydnärke är Pålsbomarken, där ortens Lions club i år presenterar två nya programpunkter. >>

Lions Nässjö delar ut utmärkelse till företagsledare

Den kände företagsledaren Lars Axeheim har deltagit aktivt i Lions Club I Nässjös arbete i inte mindre än 55 år. Vid senaste klubbmötet hedrades Axeheim för detta sitt arbete med att göra världen lite bättre att leva i. Själv påtalade Lars Axeheim:

- Under hela denna gärning har jag haft hjälp av min "sekreterare" tillika hustru, hon påtalar att det nog borde vara snarare 57 än 55 år som jag varit medlem. En tid som jag för övrigt glatt mig mycket åt att få ha varit en del av.

Lars fick för sitt medlemskap, av klubbens president Anders Hall, motta en speciellt framtagen Lionsnål att bära på kavajslaget.

Lions Hallsberg städar upp spår och parker

Källa: NA.se

Betalning utgår inte, ingen annan förmån heller. Medlemmarna i Lions club städar i Hallsbergs strövområden av sin godhet, och för att få det fint i kommunen.>>

Dröse & Norberg fortsätter stötta Lions arbete för flyktingbarn, nu med showen ”Äventyret Aladdin”

Produktionsbolaget Dröse & Norberg, som producerat succéerna med Motown och Snövit som turnerat i landet, fortsätter stötta Lions arbete för flyktingbarn genom en ny show, ”Äventyret Aladdin” som ska gå från Ystad i söder till Luleå i norr med start december 2017 och fram till och med våren 2018. >>

Artister promotar Lions hjälpprojekt för syriska flyktingbarn, ”De glömda barnen”

Mer information om föreställningarna.

Handla och stöd Lions

Placeholder image

Gåvor, presenter och välgörenhet - gallerian där dina köp hjälper människor.

Tänk att kunna stödja olika välgörenhetsorganisationer på nätköp man ändå tänkt att göra. Detta utan att det kostar något extra för dig. Det är detta vi kallar ”En god handling”. Det finns hundratals välkända nätbutiker att välja mellan. Nu kan du hjälpa Lions genom att stödja Svergies Lions Hjälpfond via Godhandling. Läs mer här.