Uppd 2019-10-10

LC Nybro skänker röstförstärkare till Nybro Ridklubb

Lions Skultorp fick besök av Pauline under månadsmöte

Källa: SLA.se

Lions club Skultorp har haft månadsmöte på Vägkrogen i Skultorp och fick då besök av vår stipendiat Pauline Björk.>>

Lions loppis i Örsjö blir allt större

Källa: Ystads Allehanda

Tillgång till fler utrymmen på Örsjö boställe betyder mer plats för loppisprylarna och mindre trängsel, vilket i sin tur ökar försäljningen. I förlängningen hoppas Lions i Skurup få in mer pengar
till välgörande ändamål. >>

Lions håller i samlingsutställning

Källa: Ulricehamns tidning

Under utställningen an­anordnas även en tävlling. For en mindre summa kan besökare rösta på det som faller en bäst i smaken.
- Sedan drar vi en vinnare och de får en reproduktion av verket, säger Hans Johansson. Pengarna går oavkortat till Lionsbarndiabetesinsamling.>>

Lions i Bahamas hjälper orkanoffer

De Glömda Barnen 2019

Handla och stöd Lions

Placeholder image

Gåvor, presenter och välgörenhet - gallerian där dina köp hjälper människor.

Tänk att kunna stödja olika välgörenhetsorganisationer på nätköp man ändå tänkt att göra. Detta utan att det kostar något extra för dig. Det är detta vi kallar ”En god handling”. Det finns hundratals välkända nätbutiker att välja mellan. Nu kan du hjälpa Lions genom att stödja Svergies Lions Hjälpfond via Godhandling. Läs mer här.