Uppd 2017-10-16

Lions Kulturstipendium för debutsingel

Källa: Nya Upsala Tidning

Line Jonsdotter och Hedda Holmberg har fått Knivsta Lions Clubs kulturstipendium. De två 17-åringarna prisas för sin framgångsrika debutsingel . >>

Lions Härnösand skänker 100 000 kronor till cancerforskningen

Källa: Allehanda.se

Lions i Härnösand har under många år stöttat cancerforskningen vid Umeå Universitet. Under tisdagskvällen överlämnades 100 000 kronor i samband med en föreläsning om cancervård i Härnösand. >>

Rekordstort bidrag till flyktingbarn från Lions Club Täby

Källa: LC Täby på Facebook

Lions Club Täby beslutade vid gårdagens klubbmöte att lämna ett bidrag på 60 000 kr till Lions insamling till ”De Glömda Barnen”. >>

Lions hjälper syriska flyktingbarn i Adana, Turkiet

Ett bildspel som visar vad Lions gjorde vid sin senaste insats för flyktingbarnen från Syrien som befinner sig i Adan, Turkiet.

Artister promotar Lions hjälpprojekt för syriska flyktingbarn, ”De glömda barnen”

Produktionsbolaget Norberg & Dröse turnerar från 26 december 2017 med föreställningen Aladdin. Där har Lions möjlighet att visa upp sig och samla in pengar till De Glömda Barnen. Under förra årets föreställningar av Snövit och Motown samlade Lions in 1/4 miljon kr till de syriska flyktingarna.

Pressmeddelandet angående samarbetet med Lions smt turnéplanen. >>

Mer om projektet. >>

Handla och stöd Lions

Placeholder image

Gåvor, presenter och välgörenhet - gallerian där dina köp hjälper människor.

Tänk att kunna stödja olika välgörenhetsorganisationer på nätköp man ändå tänkt att göra. Detta utan att det kostar något extra för dig. Det är detta vi kallar ”En god handling”. Det finns hundratals välkända nätbutiker att välja mellan. Nu kan du hjälpa Lions genom att stödja Svergies Lions Hjälpfond via Godhandling. Läs mer här.