Lions Clubs International MD101 Sverige

MD-kontorets personal

 kontoret

Personalen på MD-kontoret är på plats tisdagar, onsdagar och torsdagar. Måndagar och fredagar jobbar de hemifrån. För säkerhetsskull ring eller mejla innan ni besöker kontoret.

OBS! Under v46-48 går det bara att This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.till kanslisten. Utskick av klubbrekvisita begränsas till endast utskick av medlemspaketunder dessa veckor. Planera gäran era inköp i god tid.

NSR 2023, Borås

NSR Sverige

NSR-möte 2023 äger rum den 20 -21 januari på Quality Hotel Grand i Borås. Mer information här.

 

NSR meeting the 20th and 21st of January 2023 at Quality Hotel Grand in Borås. Mer information här.

Handla och stöd Lions

Godhandling

godhandling

Gåvor, presenter och välgörenhet - gallerian där dina köp hjälper människor.

Tänk att kunna stödja olika välgörenhetsorganisationer på nätköp man ändå tänkt att göra. Detta utan att det kostar något extra för dig. Det är detta vi kallar ”En god handling”. Det finns hundratals välkända nätbutiker att välja mellan. Nu kan du hjälpa Lions genom att stödja Svergies Lions Hjälpfond via Godhandling. Läs mer här.

Sveriges Lions behöver DIN hjälp

Finish03

Lions Sveriges aktivitet Bring Quality to Life (BQtL) har sedan 2005 försett MSB med tält att användas vid olika sorters katastrofer. Mer än 6300 tält för över 43 miljoner kronor har gått ut i världen till behövande människor. Nu är lagret snart slut igen efter vår senaste insats till Pakistan i september 2022.

Våra medlemmar gör allt de kan för att samla in pengar och det är tack vare en generös allmänhet som detta är möjligt. Var med DU också genom att sätta in ett bidrag på PG 901948-0 eller Swish 9019480 och märk din gåva med ”BQtL”.

Vi har ingen aning om när och var nästa stora katastrof kommer, det vi vet är att den kommer. Hjälp Lions komplettera vårt beredskapslager av katastroftält.
Tack för din gåva!