Välkommen att nominera till Sveriges Lions miljöpris!
Sista dag är söndagen den 24 januari 2021.
Anmäl ditt förslag på Lions hemsida eller direkt till jan.eksvard@inacre.se.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lions julkort är kanske viktigare än någonsin

Källa: Mitti Bålsta/Upplands Bro

I över 20 år har Lasse Åberg ritat julkort till Lions i Bålsta. I år gör han det igen, och trots att man inte kan jobba som vanligt hoppas välgörenhetsorganisationen på en lyckad försäljning. Läs mer.

 
 
 

Lions firar 30 år av SightFirst

Att arbeta med syninsatser har varit en viktig del i Lions historia sedan organisationen bildades 1917. LCIF:s SightFirst-program, i samarbete med Lions, hälsovårdsföretag och samarbetsorganisationer, har arbetat tillsammans med Lions syninsatser under de senaste tre decennierna och har blivit ett av LCIF:s program med störst påverkan. Så mycket har åstadkommits under årens lopp. Så mycket kan åstadkommas i framtiden med fortsatt stöd.

Tack till våra partner: Världshälsoorganisationen (WHO), The Carter Center, Special Olympics och Johnson & Johnson.

Sveriges Lions behöver DIN hjälp

En katastrof kommer alltid utan förvarning. Mitt på dagen eller i den mörka natten.

För bara någon vecka sedan såg vi att Moria-lägret på ön Lesbos brunnit och tiotusentals flyktingar blivit hemlösa. Häromdagen meddelade MSB att 250 katastroftält med tillbehör är på väg från Sverige.

Finish03

Lions Sverige och vår aktivitet Bring Quality to Life äger tälten som MSB fraktar till Lesbos. MSB förvaltar dem och donerar dem med tillstånd från Lions Sverige. Våra lager hos MSB är nu tömda och nya tält behöver köpas in.

Våra medlemmar gör allt de kan för att samla in pengar, men vi behöver DIN hjälp nu! Var med och bidra genom att sätta in ditt bidrag på PG 901948-0 eller Swish 9019480 och märk din gåva med ”Lions katastroftält”.

Vi har ingen aning om när och var nästa stora katastrof kommer, det vi vet är att den kommer. Hjälp Lions komplettera vårt beredskapslager av katastroftält.

Tack för din gåva!

Anna Maria Bernstein

Ordförande Lions Sverige

Handla och stöd Lions

Godhandling

godhandling

Gåvor, presenter och välgörenhet - gallerian där dina köp hjälper människor.

Tänk att kunna stödja olika välgörenhetsorganisationer på nätköp man ändå tänkt att göra. Detta utan att det kostar något extra för dig. Det är detta vi kallar ”En god handling”. Det finns hundratals välkända nätbutiker att välja mellan. Nu kan du hjälpa Lions genom att stödja Svergies Lions Hjälpfond via Godhandling. Läs mer här.